Blind

Det svider som när någon spritar ett öppet sår. Varför vill du inte prata med mig eller umgås. Jag trodde det var det som vänner gjorde. Var det bara något du sa för att det skulle låta bättre så var det inte schysst för fem öre. Du blev just sämre i mina ögon.

Have to move on

Varför kan jag inte bara gå vidare. Varför ska man snoka. Varför i helvete ska man vara så Nyfiken?! Jag levde bra innan och kommer göra det i fortsättningen också. men varför känns det så surt? Det är precis som några månader sen, med ett undantag vi hör inte av varandra varje dag. Dumt, för hur fel de än låter så gör du mig lycklig.

Kär i kärleken

Jag saknar känslan av att vara kär och få den besvarad. Ni vet när det pirrar i magen, små meddelanden till varandra och hur all en energi går åt till att vara lycklig. Du känner att du kan klara allt, ingenting är för svårt eller omöjligt. Du hade kunnat lyfta ett ton, springa jorden runt och ändå inte vara trött. Veta att man finns där för varandra.

Så härligt, så mysigt, så perfekt.


Exet, en trygghet men är det rätt?

Hur många förhållanden som tagit slut minst en gång tidigare kommer att hålla om man skulle bli tillsammans igen. Det finns såklart olika förklaringar varför det tar slut. Ni bråkar hela tiden, ni är på helt fel ställen i livet, rädsla eller att känslorna helt enkelt slut. Det finns hur många förklaringar som helst.

Men åter till frågan, tror ni att man kan hitta tillbaka till varandra efter att man har gjort slut eller finns det en orsak till varför det tagit slut och bör stanna så? Jag vill väldigt gärna tro på att den man är menad för känner likadant och känner att det är värt att kämpa för. Hur gärna du än vill att livet ska vara en film så slutar det ändå inte så för de flesta. Man måste kämpa, har man det och det inte fungerar då bör man inte återförenas som partners. Trygghet efter ett förhållande är inte samma sak som att man bör hålla ihop heller, så tänk dig för innan du blir tillsammans med exet. Varför vill jag tillbak om det en gång har tagit slut?


Välkommen kära läsare

Hej och välkommen till fromawomansview. Här kommer jag att skriva om det ena och det andra. men som för de mesta kommer att handla om känslor, just eftersom att känslor är en viktig del. Jag känner inte att du behöver veta vem jag är, vars jag kommer ifrån eller inte ens vad jag heter.

Ge mig gärna synpunkter på saker du tycker jag bör fundera kring eller om du själv har något du vill berätta.

Take care until the next time.

RSS 2.0